Nieuws

Het nieuwe werken

Om in de huidige tijd uw processen adequaat te laten verlopen is het van belang dat u snel, de juiste informatie op de juiste plek beschikbaar heeft. Docuwork kan u van dienst zijn met advies, digitaal beschikbaar stellen van informatie en softwareoplossingen voor document- en informatieverwerking.

Het nieuwe werkenWat is Het Nieuwe Werken?

"Het Nieuwe Werken (HNW) is een visie waarbij recente ontwikkelingen in de informatietechnologie als aanjager gelden voor een betere inrichting en bestuur van het kenniswerk. Het gaat om vernieuwing van de fysieke werkplek, de organisatiestructuur en -cultuur, de managementstijl en niet te vergeten de mentaliteit van de kenniswerker en zijn manager." (Dik Bijl - Het Nieuwe Werken 2007)

Het Nieuwe Werken is de katalysator van een stille revolutie. Het is een verzamelnaam van diverse manieren van slimmer, efficiënter en effectiever werken, toepassen van Web 2.0, gebruik maken van nieuwe technologieën; experimenteren met nieuwe vormen van samenwerking, maar ook nieuwe manieren van leidinggeven; minder hiërarchie; meer eigen verantwoordelijkheid; meer delegeren en meer overlaten aan eigen creativiteit en oplossingsgerichtheid.

  

  • Standaard
  • Titel
  • Datum
Laad meer Druk SHIFT om alles te laden Laad alles